Express Me logó
Express Me
Adatok törlése

Adatok törlése

ExpressMe-fiók törlése

ExpressMe-fiókja és a hozzá kapcsolódó összes személyes adat törlését kérheti, ha e-mailt küld a delete@expressme.nl címre. A fiók törlésekor:

  • Profilja és minden személyes adata véglegesen törlődik
  • Minden tárolt beállítás, személyre szabott csempe és feltöltött kép törlődik
  • Ön többé nem fér hozzá az ExpressMe alkalmazáshoz és annak funkcióihoz
  • Minden aktív előfizetés megszűnik

A fiók törlésének kéréséhez kérjük:

  • Küldjön e-mailt az ExpressMe-fiókjához tartozó címről a delete@expressme.nl címre
  • A tárgysorba írja be: „Fióktörlési kérelem”
  • Adja meg teljes nevét és felhasználónevét az e-mailben

A törlési kérelmét 14 napon belül feldolgozzuk, és minden adatát eltávolítjuk. A törlés befejezése után visszaigazoló e-mailt kap.

Fontos információ

Ez a művelet nem vonható vissza. A fiók törlése után nem tudja visszaállítani a személyre szabott tartalmakat vagy beállításokat. Ha a jövőben újra szeretné használni az ExpressMe-t, új fiókot kell létrehoznia.

Ha technikai problémákat tapasztal, vagy csak szünetet szeretne tartani, fontolja meg, hogy megtartja fiókját, és csak eltávolítja az alkalmazást. Így a személyre szabott tartalom megmarad, amikor vissza szeretne térni.

Kérdése van a fiókja törlésével kapcsolatban? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@expressme.nl címen